Сучасні технології виготовлення виливків із чавуну, сталі та кольорових металів.
ЛИТВО ДЛЯ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ. АЛЮМІНІЙ ЗАМІСТЬ ЧАВУНУ | |
В. C. Дорошенко, В. А. Гнатуш |
ПРО ПУЛЬСУЮЧИЙ ХАРАКТЕР ТИСКУ ГАЗІВ В ЛИВАРНІЙ ФОРМІ ПРИ ГАЗИФІКАЦІЇ МОДЕЛІ | |
В. C. Дорошенко |
3D-ДРУКОВАНІ КЕРАМІЧНІ ФІЛЬТРИ ДЛЯ ЛИТТЯ СТАЛІ | |
В. C. Дорошенко |
ОСОБЛИВОСТІ ЗМІЦНЮЮЧОЇ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НИЗЬКОВУГЛЕЦЕВОЇ СТАЛІ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ОПТИМАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ | |
Ю. Г. Дьяченко, М. М. Федоров |
ВПЛИВ КВАРЦОВОГО ПІСКУ НА ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПІЩАНО-ГЛИНЯСТИХ ФОРМУВАЛЬНИХ СУМІШЕЙ | |
М. М. Федоров, Ю. Г. Дьяченко |
Нові матеріали та технології в різних галузях промисловості.
ВПЛИВ ШВИДКОСТІ ОХОЛОДЖЕННЯ ПРИ ЗАТВЕРДІННІ БЕЗПЕРЕРВНОЛИТОЇ ЗАГОТОВКИ НА ОСОБЛИВОСТІ ДЕНДРИТНОЇ СТРУКТУРИ ВУГЛЕЦЕВОЇ СТАЛІ МАРКИ EA1N | |
О. І. Бабаченко, К. Г. Дьоміна, Г. А. Кононенко, Ж. А. Дементьєва, О. А. Сафронова, Р. В. Подольський |
ПРО ЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ШВИДКОСТІ ЗАЛИВАННЯ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ТОЧНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЛИТИХ ВИРОБІВ | |
Б. С. Віштак, В. С. Дорошенко |
ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД 3D-ДРУКУ РАЗОВИХ МОДЕЛЕЙ ДЛЯ ЛВМ | |
В. C. Дорошенко |
3D-ДРУКОВАНА ПОЛІМЕРНА МОДЕЛЬ ДЛЯ ГАЗИФІКАЦІЇ У ФОРМІ | |
В. C. Дорошенко |
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕРМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ЛИВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА ІНДУКТИВНИМ МЕТОДОМ | |
О. В. Токова, В. С. Дорошенко, В. П. Кравченко |
Автоматизація та механізація виробничих процесів.
ПРО ЦИФРОВУ КУЛЬТУРУ ЛИВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА | |
В. C. Дорошенко |
Математичне, фізичне, імітаційне моделювання, комп'ютерні та інформаційні технології.
ПРО БІОНІЧНИЙ ДИЗАЙН ВИЛИВКІВ З ВИСОКОМІЦНОГО ЧАВУНУ | |
В. C. Дорошенко |
Екологічні проблеми інженерної діяльності.
ПРИНЦИП ВИДУВАННЯ ПО U-ПОДІБНОМУ КАНАЛУ ПРОДУКТІВ ГАЗИФІКАЦІЇ ПІНОПОЛІМЕРНОЇ МОДЕЛІ ТА ЇХ ЗНЕШКОДЖЕННЯ | |
В. С. Дорошенко |
Менеджмент, економіка і стратегія розвитку металургії та машинобудування України.
ЕТАПИ РОСТУ МОЖЛИВОСТЕЙ ЛИВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА | |
В. C. Дорошенко |
ВІРТУАЛЬНИЙ ІНЖИНІРИНГ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ОПТИМАЛЬНИХ ЛИТИХ КОНСТРУКЦІЙ ЗА ОПТИМАЛЬНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ | |
В. C. Дорошенко |
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution 3.0 License.