Подання

Надсилання доповідей

Вже маєте Ім'я користувача/Пароль для конференції Наукові конференції України?
Увійдіть на сайт

Потрібні Ім'я користувача/Пароль?
Зареєструйтеся

Для того, щоб мати можливість подавати доповіді на конференцію та перевіряти поточний статус своїх подань необхідно увійти на сайт як зареєстрований користувач.

 

Керівництва для авторів

1. Об’єм тез – до 6 повних сторінок формату А4 без нумерації, поля по 20 мм з кожної сторони. Матеріали необхідно оформити із застосуванням редактора MS Word, шрифт TimesNewRoman 14, міжрядковий інтервал 1,5, абзацний відступ 1,27 см.

2. Напівжирним шрифтом: прізвище і ініціали автора (співавторів), другий рядок в круглих дужках курсивом – скорочена назва організації, місто (через кому, центрувати). Назва повинна бути написана прописними літерами без перенесень, вирівнювання по центру. Наступний рядок – вказати E-mail контактної особи.

Через 1 рядок – текст тез (інтервал тексту полуторний).

У тексті допускаються формули в редакторі MS Equation 2.0/3.0, таблиці і рисунки з обов’язковим на них посиланням.

Після основного матеріалу подати відомості про кожного автора (ПІБ, E-mail, ORCID).

Зразок оформления тез див. на сайті конференції.

Тези конференції не редагують і не рецензують, відповідальність за інформацію несе автор (автори).

 

Вимоги до подання

  1. Матеріали конференції не редагують і не рецензують, друкуються в авторській редакції. Точка зору редколегії не завжди збігається з позицією авторів.
  2. Автори опублікованих матеріалів несуть повну відповідальність за підбір та точність наведених фактів і цитат, технічних даних та інших поданих відомостей. Редколегія не несе відповідальності за достовірність поданого матеріалу, проте залишає за собою право скорочувати та редагувати подані матеріали з метою кращого подання читачам.
 

Положення про авторські права

Авторы , которые используют материалы на конференции , обсуждаются с последующими умами :
а ) Авторы выбирают авторское право на свою работу , позволяют организовать конференцию по ранее опубликованной работе с лицензией Creative Commons Attribution , что позволяет получить более удобный доступ , использовать и заниматься роботою, с учетом авторства для роботов и початкового выступления на конференциях . б) Авторы могут отказаться от лицензий CC и размещения объявлений , дополнительных источников , которые не являются эксклюзивными публикациями и дополнительными публикациями в роботах (например , публикация переоформленного варианта в журнале , внесение изменений в него ). институтскому репозиторию или опубликовать его в книге ) , с разрешениями первая презентация на конференциях . в) Кроме того , авторам рекомендуется узнавать и поддерживать свою работу в Интернете (например , в институциональных репозиториях или на другом сайте ) в любой момент до и после конференции .

Положення про конфіденційність

 

Имена и адреса электронной почты , указанные на этом сайте конференции, будут использоваться исключительно для заявленных целей этой конференции и не будут доступны для пребывания в другой мети .



Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution 3.0 License.